Oktogon Medical Center

Magánklinika

Projekt ismertetése

Az Oktogon Medical Center magánklinika tulajdonosával való közös munka még 2016-ban kezdődött, Farkas Levente összes magánklinikájának weboldalát és keresőoptimalizálását csapatunk végezte, ill. végzi folyamatosan a mai napig. A weboldal tervezésénél céljaink között szerepelt, hogy fiatalabbak és idősebbek számára is egy könnyen használható, áttekinthető, letisztult felhasználói felületet hozzunk létre.

Egy magánklinikához jellemzően valamilyen betegség miatt szoktunk fordulni, ezért a megrendelőnek és számunkra is elsődleges szempont volt, hogy a leendő páciensek gyorsan és hatékonyan jussanak megbízható információkhoz, legyen szó időpontkérésről, kezelési árakról vagy valamilyen betegséggel kapcsolatos általános tájékoztatásról.

A fentiekhez igazodva fejlesztettünk egy könnyen áttekinthető, informatív és bizalomnövelő weboldalt, melyet a Google is kiváló helyezésekkel támogat.

Azt sem kell külön hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a bizalom kérdése egy olyan szituációban, amikor valaki felkeres egy szakrendelést. Ezt szem előtt tartva jelentős figyelmet szenteltünk a klinika orvosainak részletes bemutatására, valamint professzionális fotózás menedzselésére annak érdekében, hogy a beteg és a kezelőorvos között már az első találkozáskor egy bizalmi viszony jöhessen létre.

A technikai kihívások kapcsán érdemes megjegyezni, hogy sikeresen meg tudtuk tartani az előző weboldal SEO-beállításait, megőrizve ezzel a korábbi években keresőoptimalizálással elért kiemelkedő organikus Google forgalmat.

A weboldal továbbfejlesztéséhez a tudástár szekció létrehozása is hozzájárult, ahol hasznos ismeretek találhatók a különböző betegségekről és kezelésekről.

Az Oktogon Medical Center magánklinika online jelenlétét folyamatosan új fejlesztésekkel és keresőoptimalizálással támogatjuk, közös célunk, hogy a klinika organikusan a piacvezető weboldalak között szerepeljen.